Velkommen til Murerfirmaet C&H Madsen

Klinke- og fliselægning i Herning og resten af Midtjylland

Klinke- og fliselægning for private og erhverv

Skal du have hjælp til klinke- og fliselægning indendørs eller udendørs, så står vores murer klar til at give dig den hjælp du behøver. Vi har stor ekspertise indenfor klinke- og fliselægning til private og erhverv. 

Vi løser alt fra udskiftning , til fuld montering af fliser og klinker i et helt hjem eller mere i Herning og reasten af Midtjylland.

Eksperter i klinke- og fliselægning

Vores mange års erfaring indenfor murerfaget gør at vi har stået for klinke- og fliselægning ved et utal af opgaver. Det betyder også at vi har stået overfor diverse problemstillinger og udfordringer. Dette har medført at vi i dag kan kalde os for eksperter, og der ikke er en opgave som vi ikke kan løse. 

Den viden og ekspertise vi besidder inden for klinke- og fliselægning, skal altid komme vores kunder og samarbejdspartnere til gode. Vi tilbyder derfor rådgivning i forhold til valg af fliser, materialet, farver og meget mere. På den måde er man sikret det fulde overblik med en god indsigt i fordele og ulemper ved de forskellige typer af fliser og klinker, så man får valgt den helt rette til ens behov.

Hvad koster det at få lagt klinker?

Prisen for at få lagt klinker kan vi først give når vi kender omfanget af opgaven, valg af fliser eller klinker og evt. andre informationer.

Ønsker du at få et tilbud på det klinke- og flisearbejde du skal have udfører, så kontakt os på 4042 7210 eller udfyld kontaktformular her på hjemmesiden. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på flisearbejdet.

Kontakt os og hør mere

Lægning af klinker i Herning og Midtjylland
Lægning af fliser i Herning og Midtjylland - Professionelt flisearbejde

Kontakt os

C. & H. Madsen ApS

Hvem er vi?

Hvis du derfor står og mangler en samarbejdspartner på murerarbejde som f.eks. nybyggeri, renoveringer og reparationer, renovering af badeværelser med fliser og klinker, til- og ombygning samt landbrugsbyggeri, så er vi de helt rette at kontakte!