Velkommen til Murerfirmaet C&H Madsen

Klinke- og fliselægning i Herning og resten af Midtjylland

Klinke- og fliselægning for private og erhverv

Skal du have hjælp til klinke- og fliselægning indendørs eller udendørs, så står vores murer klar til at give dig den hjælp du behøver. Hos Murerfirmaet C&H Madsen har vi stor ekspertise indenfor klinke- og fliselægning til private og erhverv.

Vi løser alt fra udskiftning , til fuld montering af fliser og klinker i et helt hjem eller mere i Herning og reasten af Midtjylland.

Eksperter i klinke- og fliselægning

Med vores mange års erfaring inden for murerfaget har vi opnået en ekspertise inden for fliselægning, der er svær at matche. Vi har udført utallige opgaver, hvor vi har stået for klinke- og fliselægning, hvilket har udstyret os med en omfattende viden og evnen til at tackle forskellige problemstillinger og udfordringer. Vi er stolte over at kunne kalde os eksperter på området og kan med selvsikkerhed påstå, at der ikke findes en opgave, vi ikke kan løse.

Det er vores mål at dele den viden og ekspertise, vi har inden for klinke- og fliselægning, med vores værdsatte kunder og samarbejdspartnere. Vi ønsker altid at sikre, at vores kunder træffer de bedste beslutninger ved valg af fliser, materialer, farver og meget mere. Derfor tilbyder vi en omfattende rådgivning, der hjælper vores kunder med at opnå det fulde overblik samt en dybdegående forståelse for fordelene og ulemperne ved de forskellige typer fliser og klinker. På den måde kan vi sammen finde den helt rette løsning, der imødekommer enhver individuel behov.

Udover vores omfattende rådgivning og ekspertise inden for fliselægning tilbyder vi også en professionel udførelse af opgaverne. Vores erfarne team af fagfolk sikrer, at hver flise lægges med præcision og omhu, så der opnås et resultat af højeste kvalitet. Vi har en dedikation til at levere enestående håndværk og er kendt for vores pålidelighed og professionalisme.

Hvad koster det at få lagt klinker?

Prisen for at få lagt klinker kan vi først give når vi kender omfanget af opgaven, valg af fliser eller klinker og evt. andre informationer.

Ønsker du at få et tilbud på det klinke- og flisearbejde du skal have udfører, så kontakt os på 4042 7210 eller udfyld kontaktformular her på hjemmesiden. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på flisearbejdet.

Kontakt os og hør mere

Fliselægning og klinker i Herning og Midtjylland
Fliselægning og klinker i Herning og Midtjylland

Kontakt os

C. & H. Madsen ApS

Hvem er vi?

Hvis du derfor står og mangler en samarbejdspartner på murerarbejde som f.eks. nybyggeri, renoveringer og reparationer, renovering af badeværelser med fliser og klinker, til- og ombygning samt landbrugsbyggeri, så er vi de helt rette at kontakte!