Velkommen til Murerfirmaet C&H Madsen

Renovering af hus i Herning og resten af Midtjylland

Udvendig og indvendig renovering af hus

Vi har hos Murerfirmaet C. & H. Madsen stor erfaring med renovering af hus i større eller mindre omfang. Uanset om der er tale om renovering af et badeværelse eller en totalrenovering af huset så står vi klar til at løfte opgave for dig.

Når du vælger os som din samarbejdspartner i til din renovering, er du sikret at alt murerarbejde bliver udført i højeste kvalitet. Vi har i mere end 40 år været med til at realisere drømme og skabe flotte unikke resultater for vores kunder. 

Hos Murerfirmaet C. & H. Madsen gør vi meget ud af at renoveringen af huset skal være en god oplevelse. Derfor respektere vi også aftaler og deadlines som er sat. Derudover vil samarbejdet være præget af personlig dialog, hvor vi også kommer med vores faglige rådgivning og ideer til hus renoveringen så du får forløst det fulde potentiale i huset.

Ring til os i dag

Brug for hjælp til renovering af hus i Herning og resten af Midtjylland?

Hvis du har brug for hjælp til renovering af dit hus, så er du kommet til den rette. Vi har stor erfaring med alle typer af husrenoveringer og kan helt sikkert også hjælpe dig.

Vi tilbyder blandt andet:

Dette er blot et udpluk af de renoveringsopgaver vi kan løse. Så kontakt os endelig og få en snak om hvordan du kommer videre med at realisere dit projekt.

Fordele ved renovering af hus

Renovering af dit hus kan være en fantastisk mulighed for at forbedre både dets værdi og din daglige komfort. Ved at modernisere og opgradere forskellige områder af dit hjem kan du skabe et mere funktionelt og æstetisk tiltalende miljø. Der findes mange fordele så som:

  • Øget ejendomsværdi: Renovering kan øge værdien af ​​dit hjem. Ved at modernisere og forbedre husets indretning, struktur og faciliteter kan du tiltrække potentielle købere og øge salgsprisen, hvis du beslutter dig for at sælge.

  • Forbedret komfort: Renovering giver dig mulighed for at opgradere og forbedre forskellige områder af dit hjem, såsom køkken, badeværelser, gulve og isolering. Dette kan resultere i øget komfort for dig og din familie i form af bedre indendørs temperaturkontrol, mere funktionelle rum og moderne faciliteter.

  • Opdateret æstetik: Renovering giver dig mulighed for at opdatere husets udseende. Du kan vælge moderne materialer, farver og design, der giver dit hjem et friskt og tidssvarende udseende.

Hvad koster renovering af hus?

Prisen for renovering af hus kan variere meget alt efter omfanget, valg af materialer, mm.. Det er derfor svært at give en eksakt pris på hvad det koster at renovere et hus. Vi vil dog gerne komme forbi til en snak, så vi kan få vendt ideer og muligheder, og dermed har vi en god ide om omfanget og kan så give et tilbud på opgaven.

Vi er eksperter i hus renovering og vil også gerne hjælpe dig. For mere info kontakt os på 4042 7210 eller udfyld vores kontaktformular her på siden, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os og hør mere

renovering af hus i herning - Professionel husrenovering
Renovering af huse i midtjylland og resten af jylland

Kontakt os

C. & H. Madsen ApS

Hvem er vi?

Hvis du derfor står og mangler en samarbejdspartner på murerarbejde som f.eks. nybyggeri, renoveringer og reparationer, renovering af badeværelser med fliser og klinker, til- og ombygning samt landbrugsbyggeri, så er vi de helt rette at kontakte!