Velkommen til Murerfirmaet C&H Madsen

Tilbygninger og ombygninger i Herning og resten af Midtjylland

Er der kommet behov for en tilbygning eller trænger huset til en ombygning?

Hos C&H Madsen har vi over 40 års erfaring med at lave både tilbygninger og ombygninger, så vi står derfor altid klar til at varetage din opgave.

Vi er eksperter i at sætte os ind i kundens behov, så du er derfor sikret at dine nuværende eller tilkommende kvadratmeter bliver udnyttet på bedst mulig vis.

Hvis du går med et ønske om at få mere plads i hjemmet vil vi klart anbefale dig at overveje en tilbygning. Hvis du derimod blot føler at der skal ske noget nyt i huset, så vil vi i stedet anbefale en ombygning.

Ring til os i dag

Få en tilbygning af høj kvalitet

Der findes utallige konfigurationer inden for tilbygninger, men uanset hvilken form for tilbygning du har behov for, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Med over 40 års erfaring i branchen står vi altid klar til at sætte vores faglighed og ekspertise til rådighed. 

Hos os er kommunikationen mellem dig som kunde og os som murerfirma ekstremt vigtigt. Vi ved at man via god kommunikation bedst kan finde frem til kundens behov og ønsker, og at man hermed kan finde frem til det bedste slutresultat. Vi mener at kommunikationen er garanti for, at du som kunde ender med den helt rigtige tilbygning.

En stor fordel ved en tilbygning er selvfølgelig at får mere plads i sin bolig. Ydermere tilføjer man også sit hus en større salgsværdi, hvilket er en god investering i fremtiden, hvis man en dag skal sælge sit hus.

Få en ombygning og få udnyttet dine nuværende kvadratmeter

Der kan være mange grunde til, at man ønsker at få lavet en ombygning af huset. Det kan være at man ønsker at stuen skal udvides, at køkkenet skal flyttes eller der skal laves et nyt badeværelse. Uanset i hvilket omfang du ønsker en ombygning, så står vi altid klar til at realisere jeres drømme og ønsker. 

Hvad koster tilbygninger og ombygninger?

Når det kommer til tilbygninger og ombygninger er der ingen opgave der er helt ens. Derfor afhænger prisen meget af omfanget af opgaven og hvor meget der skal laves. Vi varetager alle opgaver og ingen opgave er for stor eller for lille. Vi vil altid sørge for at finde frem til den helt rigtige priser på netop dine projekter med tilbygninger og ombygninger.

Få et godt tilbud på tilbygninger og ombygninger

Uanset om du har spørgsmål eller brug for rådgivning i led med tilbygninger og ombygninger, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til på tlf. 4042 7210 eller sende os en mail på kontakt@madsenmurerne.dk

Ring til os i dag

Kontakt os

C. & H. Madsen ApS

Hvem er vi?

Hvis du derfor står og mangler en samarbejdspartner på murerarbejde som f.eks. nybyggeri, renoveringer og reparationer, renovering af badeværelser med fliser og klinker, til- og ombygning samt landbrugsbyggeri, så er vi de helt rette at kontakte!